2021-06-22 11:47:25• hírek • Bede Emőke

Rákkal diagnosztizálták a Jóbarátok Guntherjét alakító színészt. Már járni sem tud

Fotó: NBC
Fotó: NBC

James Michael Tyler, aki a Jóbarátok filmsorozat egyik állandó helyszínekét szolgáló Central Perk kávézó pultusát alakította, az NBC csatorna Today című műsorában jelentette be, hogy négyes stádiumú prosztatarákkal diagnosztizálták - írja a BBC.

Az 59 éves színész elárulta, hogy 2018 szeptemberében, egy rutinvizsgálat során derült fény a betegségre. Elmondása szerint a vizsgálat során a PSA, azaz a prosztata-specifikus antigén szintjét is megmérték, eredményként pedig egy rendkívül magas szám jött ki. „A vérvizsgálat eredményét elküldték online is, és amint megláttam, azonnal nyilvánvalóvá vált számomra, hogy valami nincs rendben” – magyarázta James Michael Tyler, akit az orvosa azonnal berendelt a rendelőbe, hogy tájékoztassa a lesújtó diagnózisról.


A színész azonban a koronavírus-járvány alatt több vizsgálatot is elmulasztott, így a rák észrevétlenül átterjedt a csontjaira, mostanra pedig elérte negyedik, azaz végső stádiumát. Ma már járni sem tud, jelenleg kemoterápiás kezelésben részesül. „Tudod, szerintem végezni fog felem” – mondta Craig Melvin műsorvezetőnek.


Noha nem szerepelt annyit a képernyőn, mint a sorozat főszereplői, Gunther mindig is a rajongók egyik kedvenc karaktere volt. Amellett, hogy ő vezette a Central Perk nevű kávézót, és pultosa is volt annak, mindvégig plátói szerelemmel álmodozott a Jennifer Anniston által alakított Rachelről, aki az első évadokban felszolgálóként dolgozott a helyen.


„Őszintén szólva életem legemlékezetesebb 10 éve volt. Elképzelni sem tudnék jobb tapasztalatot. A srácok fantasztikusak voltak, öröm volt velük dolgozni. Nagyon, nagyon különleges élmény volt” – mondta el a színész a nemrégiben megjelent Jóbarátok-találkozón, melyhez csak online formában, a Zoom platformon keresztül csatlakozott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: